top of page

Muziektheater op maat

Wil jij een voorstelling over een specifiek thema of voor een specifieke doelgroep? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Naast onze vaste voorstellingen is het ook mogelijk om bestaand eigen materiaal aan te passen en af te stemmen op gelegenheid en doelgroep, zowel wat betreft inhoud als duur van de voorstellingen. Daarnaast kunnen we in overleg nieuw materiaal creëren indien er behoefte is aan een voorstelling over een specifiek thema. Neem vooral contact met ons op om de opties door te spreken!


Eerdere producties

KP-Opleiding voor Dummies

In opdracht van de afgestudeerde Klinisch Psychologen van het RINO schreven wij een voorstelling die vertoond werd tijdens hun diplomering. De voorstelling gaf het publiek een muzikaal en persoonlijk inkijkje in de vierjarige opleiding tot KP'er, schetste een beeld van dit beroep in de praktijk en benadrukte de waarde van Klinisch Psychologen vanuit onze eigen ervaringen als cliënt.


"Gelachen, tranen gelaten en allerlei herkenbare situaties uit het werk of onze groep gezien. Jullie hebben onze diplomering extra speciaal gemaakt!"


Druk van (werk)geluk

OGD ICT-diensten organiseerde een 'Week van het Mentale Welzijn', en vroeg ons om daarvoor een voorstelling op maat te maken voor hun werknemers. Druk van (werk)geluk gaat over een maatschappij waarin we altijd maar doorgaan en waarin het het soms lastig is om stil te staan bij hoe het met je gaat. Werk gaat altijd door en wordt ook alsmaar meer. Mensen zijn druk en hebben een bepaalde verwachting. Je móet presteren. Je móet doorzetten. En je móet vooral ook gelukkig zijn. Of in ieder geval doen alsof je dat bent. Maar wat als het allemaal te veel is? Je niet meer weet hoe je alle ballen hoog moet houden en het niet lukt om elke dag weer vrolijk op kantoor te verschijnen? In deze voorstelling presenteerden we een aantal belangrijke adviezen en lieten we zien wat je vooral níet moet doen om werkgeluk te kunnen ervaren.


"Een geslaagde voorstelling, met een waardevol nagesprek voor zowel werknemer als werkgever!"

bottom of page