top of page

di 20 jun

|

Oss

Dood(s)bang - Theater van de Stad Oss

‘Dood(s)bang’ gaat over chaos in je hoofd, depressie, zelfdoding, verlies en (wan)hoop. Hoe is het om zelf met dit soort thema's te worstelen? En hoe kan het zijn als naaste van iemand die met suïcidale gedachten rondloopt? Humor en muziektheater worden ingezet om het gesprek hierover te openen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dood(s)bang - Theater van de Stad Oss
Dood(s)bang - Theater van de Stad Oss

Tijd en locatie

20 jun 2023, 19:30

Oss, Raadhuislaan 14, 5341 GM Oss, Nederland

Over het evenement

Dood(s)bang is een voorstelling over depressie, zelfdoding, verlies en (wan)hoop. Hoe is het om zelf met dit soort thema's te worstelen? En hoe kan het zijn als naaste van iemand die met suïcidale gedachten rondloopt? Na afloop van de voorstelling is er een facultatief nagesprek, waarbij ruimte wordt gemaakt om op de voorstelling te reageren en om eventuele ervaringen m.b.t de besproken thema's uit te wisselen. 

Deze voorstelling wordt geprogrammeerd door Theater van de Stad, onderdeel van Theater de Lievekamp in Oss. Theater van de Stad werd geboren vanuit het idee en de intrinsieke motivatie om de maatschappelijke rol van theater in de Osse samenleving te vergroten. Inmiddels is Theater van de Stad uitgegroeid en onlosmakelijk verbonden aan De Lievekamp en haar missie: cultuurbeleving voor iedereen. Het vertonen van voorstellingen die relevante maatschappelijke thema's aanhalen is hier een belangrijk onderdeel van. Zo ook 'Dood(s)bang.' Deze voorstelling is georganiseerd in samenwerking met Ypse, om het taboe op (het praten over) psychische problemen te doorbreken.

Bestel nu je tickets!

Deel dit evenement

bottom of page