top of page

vr 13 okt

|

Delft

Jaarconferentie Raad voor Volksgezondheid & Samenleving - Delft

Tijdens de jaarlijkse conferentie van de RVS, met dit jaar als thema 'Transitie is mensenwerk', spelen wij tweemaal een op maat gemaakte voorstelling tijdens de deelsessies.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jaarconferentie Raad voor Volksgezondheid & Samenleving - Delft
Jaarconferentie Raad voor Volksgezondheid & Samenleving - Delft

Tijd en locatie

13 okt 2023, 12:30 – 18:00

Delft, Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft, Nederland

Over het evenement

De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving is een onafhankelijk adviesorgaan voor regering en parlement. De Raad bestaat uit 10 leden en staat onder voorzitterschap van Jet Bussemaker. Een team van adviseurs en ondersteuners vormt met de Raad de RVS.

Op vrijdag 13 oktober 2023 vindt hun jaarlijkse conferentie plaats. Tijdens deze conferentie staat het thema ''Transitie is mensenwerk'' centraal. Om de zorg op termijn toegankelijk en betaalbaar te houden, zijn structurele aanpassingen hoognodig. Tijdens de conferentie gaan verschillende organisaties met elkaar in gesprek om te onderzoeken wat iedereen kan bijdragen aan deze verandering. Hoe draagt een organisatie bij aan transitie en transformatie? Wat moet er in de organisatie veranderen om de gewenste transitie mogelijk te maken? Wat kunnen werknemers zelf bijdragen? 

Tijdens deze conferentie zullen wij een op maat gemaakte voorstelling vertonen, waar ook zeker in naar voren zal komen op welke gebieden in de GGZ er sowieso nog veranderingen nodig zijn. 

Benieuwd naar de RVS of de jaarconferentie? Neem een kijkje op hun website.

Deel dit evenement

bottom of page