top of page

do 27 okt

|

Nieuwegein

Kick-Off Sleutelplaats

De Sleutelplaats is een project voor jongvolwassenen die door- en uitstromen uit jeugdhulp met verblijf, en voor jongvolwassenen bij wie sprake is van een hoog risico op dak- en thuisloosheid. Wij verzorgen een voorstelling bij de kick-off!

Kick-Off Sleutelplaats
Kick-Off Sleutelplaats

Tijd en locatie

27 okt 2022, 16:00

Nieuwegein, Hoornseschans 101, 3432 TJ Nieuwegein, Nederland

Over het evenement

De Sleutelplaats wil jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid beter toerusten om op eigen benen te staan, want juist voor hen is de overgang naar een eigen huishouden een spannende stap. Samen met de jongeren zelf wordt gewerkt aan een toekomstplan, waarvan wonen een belangrijk onderdeel is. Het project besteedt daarnaast aandacht aan school, werk, inkomen, support en positieve gezondheid.

Dit project is een initiatief van ervaringsdeskundigen binnen Lister (Lister academie samen met Enik Recovery College), verschillende woningcorporaties en zorgaanbieders en de vijf Lekstroomgemeenten: Houten, Lopik, IJsselstein, Vianen en Nieuwegein.

Val jij binnen deze doelgroep en wil je graag meer weten over het project? Kom dan 27 oktober naar het kick-off event! Aanmelden is niet nodig.

Deel dit evenement

bottom of page