top of page

vr 02 jun

|

Arnhem

World Eating Disorders Action Day 2023

We spelen een kort programma tijdens de WEDAD 2023: een dag waarop er over de hele wereld activiteiten plaatsvinden voor en door mensen met een eetstoornis, naastbetrokkenen en professionals.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
World Eating Disorders Action Day 2023
World Eating Disorders Action Day 2023

Tijd en locatie

02 jun 2023, 13:00

Arnhem, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden er over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, naastbetrokkenen en professionals.

Zo’n 200 organisaties vanuit meer dan 45 landen zullen tijdens WEDAD activiteiten organiseren en op social media actief zijn. Hierbij geldt als doel het vergroten van het inzicht dat een eetstoornis een ernstige ziekte is, die behandeld kan worden. Tijdens de WEDAD komen mensen samen die – op wat voor manier dan ook – te maken hebben met eetstoornissen. Of je nu behandelaar, patiënt of naaste bent. Samen zoeken we verbinding met elkaar en bieden we hoop en steun. Je hebt en behandelt een eetstoornis tenslotte niet in je eentje. Voor deze editie van de WEDAD zijn er inspirerende sprekers, muzikanten en performers uitgenodigd en wordt er letterlijk even stil gestaan bij alle eetstoornissen.

Kijk voor meer informatie & aanmelden op deze website!

Deel dit evenement

bottom of page